-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių desantas Portugalijoje: „CFMOTO Thunder Racing Team“ žada didelę konkurenciją ir kovą iki paskutinio kilometro

Iš karto po Velyku, balandžio antrąją dieną Portugalijoje startuos trečiasis pasaulio rali reido čempionato etapas ir vienintelis, kuris vyks Europoje. Per penkias dienas dalyviams teks įveikti 1000 kilometrų Portugalijos ir Ispanijos žvyrkeliais, paplūdimiais ir kalnais.
„CFMoto Thunder RT“ Antanas Kanopkinas ir Gaetanas Martinezas.išvyksta į Portugaliją
„CFMoto Thunder RT“ Antanas Kanopkinas ir Gaetanas Martinezas.išvyksta į Portugaliją / Komandos nuotr.

15min jau rašė, kad į Portugaliją išvyksta visas lietuvių desantas.

Tarp jų - ir „CFMOTO Thunder Racing Team“, kuriai tai jau antrasis startas šiame čempionate šiemet. Komandai Europos pietuose vykstančiose lenktynėse atstovaus du sportininkai: Antanas Kanopkinas ir prancūzas Gaetanas Martinezas.

„Dar nesame buvę Portugalijoje, tai bus labai smagu įrašyti dar vienas varžybas ir šalį į komandos istoriją. Taip pat tai vienos stipriausių pasaulio čempionato varžybų, tad mūsų tikslas čia lieka lygiai toks pat kaip visada: rodyti save ir įrodyti tiek komandos, tiek „CFMOTO“ technikos gebėjima ne tik varžytis, bet ir sėkmingai pasiekti finišą bet kokiose lenktynės ir iššūkiuose“, – prieš startą kalbėjo A.Kanopkinas.

Sportininkas džiaugėsi, kad prie starto linijos „BP Ultimate Rally-raid“ lenktynėse stos didelis būris keturračių, tarp kurių bus „Can-Am“, „Polaris“ ir „Yamaha“: „Tai sudaro labai didelę konkurenciją, o nuo to atsiranda labai didelis noras ir motyvacija važiuoti. Žinoma, didesnė konkurencija kelia ir mūsų nuotaika – kuo daugiau varžovų, tuo lenktynės tampa įsimintinesnės ir smagesnės.“

Jau tradiciškai komanda prieš startą dirbo prie keturračių ir tobulino kai kuriuos jų elementus. Atlikti pakeitimai turėtų keliais kilometrais per valandą padidintį keturračių greitį, o dalis komponentų, tikimasi, taps ilgaamžiškesni. Šis technikos tobulinimi procesas yra didelė komandos veikimo dalis – po kiekvieno finišo lenktynininkai kartu su technikais bendrauja, dalinasi patirtimi ir ieško sprendimų, kaip atlikti tinkamus patobulinimus. Sportininkas sako, kad keturratis sezono pradžioje ir kirtus paskutinio metų ralio finišo liniją būna net labai kitoks, nors iš išorės tai gal ir nepastebima.

„Laukia labai įdomi povelykinė savaitė. Komanda nekantriai laukia šio starto ir, kaip visada, pagrindinis mūsų tikslas lieka vienas – gerai praleisti laiką“, – su šypsena veide pasakojo A.Kanopkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius